Wat heb je nodig (voor 4 personen)?
350 gram pasta
1 grote ui
1 rode paprika
500 gram (wok)garnalen
1 el olijfolie
2 teentjes knoflook
1 el rozemarijn
1 el tijm
1 el paprikapoeder
125 ml witte wijn
sap van een halve citroen
zout en peper
parmezaanse kaas
Zo maak je het
- Kook de pasta in 10-12 minuten gaar.
- Snij de ui en de paprika in kleine stukjes.
- Verwarm de olijfolie in een pan en bak de ui en de paprika een paar minuten.
- Voeg hieraan de kleingesneden teentjes knoflook, de rozemarijn, de tijm, de paprikapoeder, zout en peper toe.
- Voeg na ongeveer 2 minuten de garnalen toe en laat deze in ongeveer 6 minuten (af en toe roeren) gaar bakken.
- Voeg dan de witte wijn en het citroensap toe en laat even inkoken.
- Tot slot voeg je de pasta toe en roer je alles even goed door elkaar.
Serveer op de borden met wat Parmezaanse kaas!