Vandaag een receptje op verzoek, namelijk een kipcocktail. Deze cocktail is heerlijk als voorgerechtje, maar ook lekker als tussendoortje op oudejaarsavond. Het makkelijke aan dit gerechtje is dat je het al van tevoren kunt bereiden. Je kunt een kipcocktail op vele manieren bereiden met verschillende soorten sauzen, fruit of sla. Ik heb de cocktail gemaakt met zowel cocktail- als kerriesaus. Persoonlijk vinden wij de kerriesaus iets lekkerder, maar het is maar net wat je voorkeur heeft. Klik op de link voor het recept: Kipcocktail met zelfgemaakte cocktail- of kerriesaus
december 30, 2016
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
Kipcocktail met zelfgemaakte cocktail- of kerriesaus
Author: Carolien Vogelaar
Filed Under: Recepten
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
Vergelijkbare berichten
Gele courgettesoep
Een kommetje soep is dé manier om wat extra groenten te eten. Sowieso ben ik dol op soep, dus als ik groente over heb maak ik al gauw een pannetje. Deze keer had ik van iemand een gele courgette gehad, dus daar maakte ik gele […]
Garnalenkroketjes
Deze garnalenkroketjes zijn heerlijk als voorgerecht, bijvoorbeeld voor het kerstdiner. Ook zijn ze lekker als hapje bij de borrel. Wij serveerden ze als onderdeel van een drietal voorgerechtjes: een garnalenkroketje, een zalmbonbon en paling op toast met wasabi mayonaise. Oftewel een trio van vis. De […]